Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Χάρης Κούτρας

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Χάρης Κούτρας

Έναν ακόμη συμπολίτη μας, τον Χάρη Κούτρα, με σπουδές στο Τμήμα Επιστήμης, Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), για χρόνια αθλητής Άρσης Βαρών, 4ος πανελληνιονίκης το 2019, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

Ο Χάρης Κούτρας, με ενδιαφέρον για τον αθλητισμό και την ανάπτυξη του τόπου μας, με διάθεση προσφοράς, δήλωσε χαρακτηριστικά : «…αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση γιατί βλέπω ότι γίνεται από τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά μεγάλη προσπάθεια, σε πολλά ζητήματα. Προσπαθεί να βρει λύσεις ακόμη και σε θέματα που δεν είναι αρμοδιότητες του Δήμου, όπως το Νοσοκομείο.

Με ικανοποίηση μαθαίνουμε πως με την στήριξη του Δήμου μεταγράφεται η επέκταση του σχεδίου πόλης στο Κτηματολόγιο, γεγονός που θα βοηθήσει την ανάπτυξη της πόλης και της τοπικής οικονομίας. Όσοι ασχολούμαστε με τον κατασκευαστικό τομέα βλέπουμε τη δυναμική που δημιουργείται. Για όλους αυτούς τους λόγους, με εκτίμηση στο πρόσωπο του Θεοδόση, ενώνω κι εγώ τις δυνάμεις μου για καλύτερη και ισχυρότερη Κω».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ο Δήμος Κω με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Τιγκάκι στον κεντρικό

©2020 radioproto.gr