Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Φίλιππος Παπανικολάου

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Φίλιππος Παπανικολάου

Την στήριξή του στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά εξέφρασε σήμερα ο Φίλιππος Παπανικολάου επιβεβαιώνοντας παράλληλα την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

Ο Θεοδόσης Νικηταράς τον καλωσόρισε και σημείωσε ότι ο Φίλιππος Παπανικολάου ως διευθυντής του επαγγελματικού λυκείου (ΕΠΑΛ), κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό μέσα σε λίγα μόλις χρόνια. Να τριπλασιάσει τον αριθμό των μαθητών που φοιτούν σε αυτό, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει σήμερα τους τετρακόσιους.

Ο Φίλιππος Παπανικολάου από την πλευρά του δήλωσε ότι «…ο Θεοδόσης Νικηταράς απέδειξε στην θητεία του ότι βάζει στόχους και τους επιτυγχάνει. Διεκδικήσαμε από κοινού και πετύχαμε την ίδρυση τμήματος Γεωπονίας στο ΕΠΑΛ, ενισχύσαμε τα εργαστήρια και μελετούμε σε συνεργασία με το ΤΕΕ και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου την επέκταση του.

Στην ίδια κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Μαζί θα δώσουμε και τη μάχη της νέας πενταετίας. Με κατανόηση στα προβλήματα των συμπολιτών μας και με πίστη ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr