Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Σταμάτης Χατζηνικόλογλου

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Σταμάτης Χατζηνικόλογλου

Τον Σταμάτη Χατζηνικόλογλου, έναν αγαπητό συμπολίτη, με σπουδές Δημόσιας Διοίκησης, αγάπη στον αθλητισμό και ενδιαφέρον για την πορεία του νησιού μας, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

Ο Σταμάτης Χατζηνικόλογλου, μιλώντας για την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές δήλωσε χαρακτηριστικά, «…αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές, διότι πάντοτε με ενδιαφέρει η εξέλιξη των τοπικών ζητημάτων.

Εκτιμώ την ενωτική παρουσία του Θεοδόση και το σημαντικό έργο που είναι σε εξέλιξη για το νησί μας, που έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης.

Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαι συμμέτοχος. Ενώνω και τις δικές μου δυνάμεις για την πρόοδο του τόπου μας. Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr