Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Πασχάλης Βρακίδης

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Πασχάλης Βρακίδης

Την στήριξη του στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», επισημοποίησε ο Πασχάλης Βρακίδης. Συνδημότης μας με μεγάλη εμπειρία και έντονη δράση στα δημόσια πράγματα του τόπου μας. Σήμερα ως Αντιπρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κω, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου και αντιπρόσωπος στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας

 

Ο Πασχάλης Βρακίδης, μιλώντας για την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές δήλωσε χαρακτηριστικά, «…πριν τέσσερα χρόνια ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια για την ανόρθωση του Δήμου και του νησιού μας. Με τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, με αίσθημα ευθύνης για την κοινωνία μας και την πορεία του τόπου μας, καταφέραμε πολλά αυτά τα χρόνια.

Στηρίξαμε τους συμπατριώτες μας με πολλούς τρόπους, όπως με μείωση δημοτικών τελών, 20% για τις επιχειρήσεις και μείον 50% για τα νοικοκυριά, για να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση που προκάλεσε η πανδημία.

Ολοκληρώσαμε παράλληλα το έργο του Οpen Μall, ενισχύσαμε τις υποδομές και βελτιώσαμε την εμφάνιση της πόλης και του νησιού σε πολλά σημεία.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς, ενωτικός με τους δημότες και διεκδικητικός για τα προβλήματα του νησιού μας, ηγείται μιας μεγάλης προσπάθειας που θα έχει συνέχεια. Σε αυτή την συλλογική προσπάθεια εντάσσομαι και πάλι γιατί πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε καλά αποτελέσματα».

 

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

©2020 radioproto.gr