Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Νικολιός Χατζηνικολάου και ο Χαράλαμπος Χανδακάρος

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Νικολιός Χατζηνικολάου και ο Χαράλαμπος Χανδακάρος

Την στήριξη του στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και με την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» επιβεβαίωσε σήμερα ο Νικολιός Χατζηνικολάου, ένας άνθρωπος του πολιτισμού, με αστείρευτη ενέργεια, καλοσύνη, θετική αύρα και πολλή διάθεση για προσφορά.

 

Ο Νικολιός Χατζηνικολάου, δημοτικός σύμβουλος, δήλωσε χαρακτηριστικά «…αυτή την περίοδο υλοποιήσαμε σημαντικό έργο και σχεδιάσαμε μεγάλους στόχους για τα επόμενα χρόνια. Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση για τη ναυπήγηση του νέου πλοίου της ΑΝΕΜ. Το «ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΡΜΗΣ» σύντομα θα είναι κοντά μας. Θα πλέει στις θάλασσές μας και έτσι η Κως απλώνει τα φτερά της. Έγινε σοβαρός σχεδιασμός που δίνει προοπτική στο νησί μας.

Τη νέα περίοδο είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε περισσότερα. Ο Θεοδόσης συσπειρώνει δημιουργικές δυνάμεις, είναι ενωτικός και εργατικός. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Την στήριξη του στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», επιβεβαίωσε ο Χαράλαμπος Χανδακάρος, γνώστης του τουρισμού, ο οποίος έδωσε το δικό του στίγμα στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών.

 

Ο Χαράλαμπος Χανδακάρος, δήλωσε χαρακτηριστικά «…πριν τέσσερα χρόνια ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια, να εκφραστεί μέσω του Δήμου η ενότητα της κοινωνίας μας. Αυτά τα χρόνια πετύχαμε σημαντικά πράγματα. Μπορεί να μην λύθηκαν όλα τα προβλήματα, κάτι που δεν θα μπορούσε να γίνει άλλωστε, αλλά καταφέραμε να δώσουμε λύσεις σε πολλά.

Βελτιώθηκε η εικόνα του νησιού μας, κάτι που έχει ανάγκη ο τουρισμός και αντιμετωπίσαμε σοβαρά ζητήματα, όπως το νερό στο τρίγωνο. Έχουμε φέρει σε ισορροπία την υδροδότηση, υλοποιούμε μεγάλα έργα όπως τη νέα δεξαμενή στην Καρδάμαινα, σχεδιάζουμε πολύ μεγαλύτερα, όπως το φράγμα στο «Μία» ποταμό και πολλά άλλα.

Στηρίζω τον Θεοδόση Νικηταρά γιατί ενώνει τους ανθρώπους και είναι εργατικός. Φέρνει αποτελέσματα στο νησί μας. Αποτελεί εγγύηση για την συνέχεια. Όλοι μαζί πιστεύω θα καταφέρουμε πολλά».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ισχυρή Κως: Τα σχέδια του νέου νοσοκομείου Κω

Ισχυρή Κως: Τα σχέδια του νέου νοσοκομείου Κω Σας παρουσιάζουμε τα σχέδια του νέου νοσοκομείου. Γιατί όσοι ασχολούνται με την πολιτική πρέπει να πληροφορούν τον

©2020 radioproto.gr