Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Μανώλης Καματερός

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Μανώλης Καματερός

Την στήριξη του στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», επισημοποίησε ο Μανώλης Καματερός, Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κω.

 

Ο Μανώλης Καματερός, με θετική διάθεση για προσφορά στην πρόοδο του τόπου μας, όπως έχει αποδείξει αυτά τα χρόνια, δήλωσε χαρακτηριστικά «…ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό μια δημοτική περίοδος με πλούσιο και σημαντικό έργο για τον τόπο μας. Με την συνεργασία όλων, αιρετών και εργαζομένων, καταφέραμε να κινητοποιήσουμε τις δυνάμεις του Δήμου και να παράγουμε έργο σε όφελος του νησιού και των συμπατριωτών μας.

Η εμπειρία μου σε αυτή την τετραετία δείχνει ότι χρειάζεται σταθερότητα και συνέχεια για να πετύχουμε όλα όσα έχουμε σχεδιάσει. Για αυτό συμμετέχω και πάλι σε αυτή την προσπάθεια.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς εγγυάται την ενότητα που έχουμε ανάγκη ως κοινωνία και την καλή πορεία για τον τόπο μας. Είναι εργατικός, μαχητικός και συσπειρώνει δυνάμεις που μπορούν να πετύχουν τους στόχους μας για την Κω που θέλουμε. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς. Με παρέμβαση του προς το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κω,

©2020 radioproto.gr