Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Δημήτρης Χαματζόγλου

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Δημήτρης Χαματζόγλου

Έναν ακόμη νέο συμπολίτη μας, τον Πολιτικό Μηχανικό Δημήτρη Χαματζόγλου, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

 

Ο Δημήτρης Χαματζόγλου, με έκδηλο το ενδιαφέρον για τα κοινά, με συμμετοχή στην αυτοδιοίκηση και σημαντική προσφορά στα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας, δήλωσε, «…αποφάσισα να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη και να προσφέρω τις δυνάμεις μου στην κοινή προσπάθεια, γιατί εκτιμώ την ενωτική παρουσία του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά και βλέπω να είναι σε εξέλιξη σημαντικό έργο για την πρόοδο του νησιού μας.

Πιστεύω ότι όλοι μαζί, με διάθεση προσφοράς, μπορούμε να πετύχουμε τους μεγάλους στόχους για το νησί μας και να αντιμετωπίσουμε προβλήματα καθημερινότητας των συνδημοτών μας. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαι συμμέτοχος».

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr