Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Δημήτρης Τυρίκος

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Δημήτρης Τυρίκος

Έναν ακόμη νέο συμπολίτη μας, τον απόφοιτο του Βρετανικού Πανεπιστημίου Wolverhampton στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Δημήτρη Τυρίκο, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

Ο Θεοδόσης Νικηταράς σημείωσε ότι ο Δημήτρης βλέπει με πολλή ευαισθησία τα ζητήματα κοινωνικής μέριμνας και επιθυμεί, μέσα από αυτή την οπτική, να βοηθήσει το δήμο και τις δομές του ενεργά, όπως επίσης να συμβάλλει στην επίλυση των τοπικών προβλημάτων.

Ο Δημήτρης Τυρίκος, δήλωσε χαρακτηριστικά, «…αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές γιατί όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον τόπο μας.

Παρακολουθώ αυτά τα χρόνια την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Θεοδόσης Νικηταράς για το νησί μας, διεκδικώντας λύσεις ακόμα και σε ζητήματα που δεν είναι υπόθεση του Δήμου, όπως το νοσοκομείο.

Θέλω επίσης να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις σε θέματα που αφορούν στις κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη τη στήριξη και την φροντίδα μας.

Σε αυτή την κοινή προσπάθεια επιθυμώ να συμμετάσχω και να βοηθήσω ενεργά την κοινωνία μας, γιατί πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ο Δήμος Κω με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Τιγκάκι στον κεντρικό

©2020 radioproto.gr