Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Γιώργος Πίτσης

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Γιώργος Πίτσης

Ο Γιώργος Πίτσης, εντάσσεται από σήμερα στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» το οποίο ενισχύεται καθημερινά με νέους ανθρώπους που συμμετέχουν στην προσπάθεια για τη δημιουργία της ισχυρής Κω του 21ου αιώνα.

 

Ο Γιώργος Πίτσης αποδέχτηκε την πρόταση να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο της παράταξης, εκφράζοντας την στήριξη του στο Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, ενώ τόνισε: «…παρακολουθώ τις εξελίξεις στο νησί μας αυτά τα χρόνια και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο φίλος μου Θεοδόσης Νικηταράς για να έχουν καλό αποτέλεσμα οι στόχοι της κοινωνίας μας και οι αλλαγές που έχουμε ανάγκη. Βλέπω ότι παρά τις δυσκολίες της εποχής μπορούμε να βρούμε λύσεις εάν είμαστε μονιασμένοι και σέβεται ο ένας τον άλλον. Σε αυτή την προσπάθεια, μέσα από την μεγάλη οικογένεια της «Ισχυρή Κως», θα είμαι εκ νέου συμμέτοχος και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε πολλά».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ο Δήμος Κω με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Τιγκάκι στον κεντρικό

©2020 radioproto.gr