Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Γιώργος Μονάχας

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Γιώργος Μονάχας

Την στήριξη του στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», επαναβεβαίωσε ο Γιώργος Μονάχας, Κοινοτικός Σύμβουλος Ασφενδιού, από το 2019.

 

Ο Θεοδόσης Νικηταράς ευχαρίστησε τον Γιώργο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και την εκ νέου συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» ενώ ο Γιώργος Μονάχας, τόνισε, «…αυτή την τετραετία άλλαξαν πολλά πράγματα προς το καλύτερο για το νησί μας. Ο Θεοδόσης Νικηταράς ως Δήμαρχος απέδειξε ότι ενώνει την κοινωνία, δεν διαχωρίζει τους δημότες, είναι ενεργητικός και παλεύει όλα τα θέματα. Είδαμε, για παράδειγμα, να βελτιώνονται οι υποδομές παντού, δρόμοι, πεζοδρόμια, γεφύρι στο Ζηπάρι, το Τιγκάκι ομόρφυνε, άλλαξε μορφή με το έργο ανάπλασης. Το ίδιο γίνεται παντού, σε όλο το νησί.

Όσον αφορά τον πρωτογενή τομέα, αντιμετωπίζουμε προβλήματα αλλά έχουμε καταφέρει και πολλά. Με καλή συνεργασία είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε περισσότερα, ειδικά στη σύνδεση της αγροτικής παραγωγής με τον τουρισμό και τη γαστρονομία. Τα βήματα που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια πρέπει να έχουν και θα έχουν συνέχεια».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ο Δήμος Κω με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Τιγκάκι στον κεντρικό

©2020 radioproto.gr