Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Γιώργος Θεοφιλίδης

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Γιώργος Θεοφιλίδης

Την στήριξη του στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», επισημοποίησε ο Οικονομολόγος, ελεύθερος επαγγελματίας, με σημαντική εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, Γιώργος Θεοφιλίδης.

 

Ο Γιώργος Θεοφιλίδης, μιλώντας για την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές δήλωσε χαρακτηριστικά, «…με αίσθημα ευθύνης για την πορεία της τοπικής κοινωνίας, μέσα από την συμμετοχή μου στα κοινά του νησιού μας, πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε όλα όσα αξίζουν στον τόπο μας.

Με πίστη στις αξίες της κοινωνίας μας, με γνώση των νησιωτικών πολιτικών και των αναπτυξιακών αναγκών του νησιού μας, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε λύσεις.

Ο τόπος μας διαθέτει μοναδικά πλεονεκτήματα που πρέπει να αξιοποιήσουμε σε όφελος του συνόλου των συμπατριωτών μας.

Με τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, στην κρίσιμη νέα πενταετία, δίνουμε μαζί τη μάχη. Συνεχίζουμε τον αγώνα, με ενωμένη την κοινωνία μας, με ξεκάθαρους στόχους, με συνεργασία και πολύ δουλειά. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr