Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Γιάννης Γιακούμαρος

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Γιάννης Γιακούμαρος

Ο Γιάννης Γιακούμαρος, ένας νέος συμπολίτης μας από την Αντιμάχεια, ενώνει από σήμερα τις δυνάμεις του με τη μεγάλη οικογένεια της παράταξης, της «Ισχυρή Κως».

Ο Γιάννης Γιακούμαρος, ένας νέος άνθρωπος με πολλή αγάπη για το νησί μας και αγωνία για το μέλλον του, τόνισε «…αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά και αποφάσισα να ενταχθώ στην παράταξη «Ισχυρή Κως» γιατί στο πρόσωπο του Θεοδόση βλέπω τον άνθρωπο που αγωνίζεται να βρει λύσεις σε όλα τα προβλήματα του νησιού μας, που ενώνει τους συμπατριώτες μας.

Γνωρίζω τις αγωνίες των νέων ανθρώπων του νησιού μας, έχω κι εγώ τους ίδιους προβληματισμούς, αλλά και τη θέληση να αγωνιστούμε όλοι μαζί για το κοινό μας μέλλον. Μαζί με τον Θεοδόση πιστεύω θα πετύχουμε πολλά».

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr