Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Σταματία Ζαράφτη

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Σταματία Ζαράφτη

Την Σταματία Ζαράφτη, μια νέα συνδημότισσά μας, με ενδιαφέρον για τα κοινά του τόπου μας, που αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των νέων ανθρώπων, υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

 

Η Σταματία Ζαράφτη, αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση να ενισχύσει με την συμμετοχή της το ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» δηλώνοντας, «…αποφάσισα να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές επειδή πιστεύω πως οι νέοι πρέπει να ασχολούμαστε με τα κοινά του τόπου μας, να ακούγεται η φωνή μας και να συμμετέχουμε στις αποφάσεις για το μέλλον μας. Για να εξασφαλιστούν καλύτερες συνθήκες ζωής στο νησί μας.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς έχει δείξει ότι εμπιστεύεται τους νέους, στην προσπάθεια να αλλάξουν όλα όσα δεν ταιριάζουν στο νησί μας και στους συμπατριώτες μας. Πιστεύω ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr