Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Σταματία Τρακόσσα

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Σταματία Τρακόσσα

Μία ακόμη νέα συνδημότισσα μας, εργαζόμενη ως ιδιωτική υπάλληλος, φιλόζωη, με έφεση στον αθλητισμό, την Σταματία Τρακόσσα, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στις τάξεις της «Ισχυρή Κως», σημειώνοντας ότι με την παρουσία της δίνει το στίγμα της νέας γενιάς.

 

Η Σταματία Τρακόσσα αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» δηλώνοντας, « …συντάσσομαι με τον Θεοδόση Νικηταρά γιατί τον εμπιστεύομαι ως άνθρωπο και ως Δήμαρχο. Βλέπω ότι εργάζεται ασταμάτητα για τον τόπο μας και φέρνει αποτελέσματα. Ανησυχώ κι εγώ, όπως οι περισσότεροι νέοι και νέες του νησιού μας, για το μέλλον της Κω και το πώς θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της κοινωνίας μας. Για αυτό αποφάσισα να συμμετάσχω στη μεγάλη οικογένεια της «Ισχυρή Κως» και να δώσω τη δημιουργική μάχη για τον τόπο μας, μαζί με όλους τους συνυποψηφίους μου. Είμαι σίγουρη ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ο Δήμος Κω με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Τιγκάκι στον κεντρικό

©2020 radioproto.gr