Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Σούλα Ελευθερίου

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Σούλα Ελευθερίου

Την στήριξη της στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την υποψηφιότητα της στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», εξέφρασε η Σούλα (Διονυσία) Ελευθερίου από την Αντιμάχεια.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς επισήμανε ότι, η Διονυσία ενώνει τις δυνάμεις της με τη μεγάλη οικογένεια της “ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ” με θετική διάθεση και άποψη για το μέλλον του τόπου μας, για την Κω που οφείλουμε να κληροδοτήσουμε καλύτερη στα παιδιά μας.

 

Η Σούλα Ελευθερίου εξέφρασε την ικανοποίηση της από την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» τονίζοντας «…η κοινωνία μας πρέπει να συνεχίσει στην ίδια πορεία που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια. Με ηρεμία και συνεργασία να αντιμετωπίζει τα προβλήματα της. Στηρίζω την επανεκλογή του Θεοδόση Νικηταρά γιατί απέδειξε ότι είναι ο πιο κατάλληλος στη θέση Δημάρχου. Αυτά τα τέσσερα χρόνια, παρότι περάσαμε μεγάλες δυσκολίες, ο Θεοδόσης έδειξε την αποτελεσματικότητα του ως Δήμαρχος και κράτησε την κοινωνία μας ενωμένη. Σε αυτή την πορεία συνεχίζουμε όλοι μαζί και θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς. Με παρέμβαση του προς το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κω,

©2020 radioproto.gr