Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Σοφία Δελησαββίδου – Ζήκα

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Σοφία Δελησαββίδου – Ζήκα

Την Σοφία Δελησαββίδου – Ζήκα, απόφοιτη του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγήτρια Γερμανικής γλώσσας, με δράσεις στον κοινωνικό τομέα, ενεργή αιμοδότης, υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

 

Η Σοφία Δελησαββίδου – Ζήκα, με ενδιαφέρον και ευαισθησία για την πρόοδο του τόπου μας, δήλωσε χαρακτηριστικά «…αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» γιατί πιστεύω ότι μόνο με ενεργούς πολίτες, με άποψη και θέση για όλα όσα μας αφορούν, μπορούμε να βοηθήσουμε την τοπική κοινωνία και το νησί μας.

Η Κως βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο ανάπτυξης, ακολουθεί σωστή κατεύθυνση και πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Οι συμπατριώτες μας εμπιστεύονται τον Θεοδόση Νικηταρά γιατί δεν ξεχωρίζει τους ανθρώπους, είναι μαχητικός και βρίσκει λύσεις στα προβλήματα του νησιού. Για αυτό και εγώ ενώνω τις δυνάμεις μου μαζί με τη μεγάλη οικογένεια της παράταξης “Ισχυρή Κως”, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ο Δήμος Κω με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Τιγκάκι στον κεντρικό

©2020 radioproto.gr