Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Μαρία Τριανταφύλλου – Ιωάννου

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Μαρία Τριανταφύλλου – Ιωάννου

Την Μαρία (Μαριγούλα) Τριανταφύλλου – Ιωάννου, καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας, ενεργή πολίτης, με διαχρονικό ενδιαφέρον για τα κοινά του τόπου μας, υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

Η Μαρία Τριανταφύλλου – Ιωάννου, με ενδιαφέρον για την πρόοδο της κοινωνίας μας, δήλωσε χαρακτηριστικά «…ο Θεοδόσης έχει την εκτίμηση μου, ως άνθρωπος και ως δήμαρχος, για αυτό αποδέχτηκα την πρόταση του να δώσουμε μαζί και αυτή την εκλογική μάχη.

Πιστεύω στη συλλογική δράση και στην συμμετοχή ως προϋποθέσεις προόδου κάθε κοινωνίας. Με σεβασμό σε κάθε συνδημότη και συνδημότισσα μας, με άποψη για τα προβλήματα της κοινωνίας μας και θέση για τις λύσεις που διεκδικούμε, μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερο μέλλον για το νησί μας.

Όλα όσα έχουμε κατακτήσει μέχρι σήμερα αποτελούν εφόδια για το αύριο. Για αυτό αγωνιζόμαστε, για να αφήσουμε καλύτερη κοινωνία στα παιδιά μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ο Δήμος Κω με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Τιγκάκι στον κεντρικό

©2020 radioproto.gr