Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Μαρία Καλλούδη

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Μαρία Καλλούδη

Την στήριξη της στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», επιβεβαίωσε η Κοινοτική Σύμβουλος Καρδάμαινας Μαρία Καλλούδη.

 

Η Μαρία Καλλούδη, με διαχρονικό ενδιαφέρον για τα κοινά του τόπου μας, δήλωσε χαρακτηριστικά «…στηρίζω την επανεκλογή του Θεοδόση Νικηταρά γιατί απέδειξε ότι είναι ο κατάλληλος στη θέση Δημάρχου. Παρά τις δυσκολίες αυτής της περιόδου έδωσε λύσεις και προοπτική σε μεγάλα προβλήματα του τόπου μας.

Στην Καρδάμαινα κάναμε αρκετά αυτά τα χρόνια, κατασκευάζουμε τη νέα δεξαμενή, αναμορφώθηκε η πλατεία και σημαντικοί αθλητικοί χώροι, όπως το γήπεδο 5χ5, ενώ εγκαταστάθηκε φωτισμός στο γήπεδο ποδοσφαίρου και διάφορα άλλα.

Βέβαια οι ανάγκες και τα προβλήματα δεν τελειώνουν ποτέ. Για αυτό και εγώ συμμετέχω στην κοινή προσπάθεια και συντάσσομαι με τους συναδέλφους υποψήφιους στην μεγάλη παράταξη της «Ισχυρή Κως» για να δώσουμε τη μάχη της νέας πενταετίας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α.

Ενημέρωση

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference”

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς “Our Ocean Conference” Ευρωπαϊκή Επιτροπή EU Mission παρέδωσε στον Περιφερειάρχη τη σημαία

©2020 radioproto.gr