Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Ειρήνη Διαμαντή

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Ειρήνη Διαμαντή

Μία ακόμη συνδημότισσα μας, που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Καρδάμαινα, με σπουδές Τεχνολόγου Γεωπονίας και επαγγελματική ενασχόληση στον τουρισμό, την Ειρήνη Διαμαντή, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στις τάξεις της «Ισχυρή Κως».

 

Η Ειρήνη Διαμαντή αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» δηλώνοντας, «…παρακολουθώ την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και οι συνεργάτες του για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του νησιού μας ενώ βάζουν και μεγάλους στόχους για το μέλλον. Στην Καρδάμαινα έχουν γίνει αρκετά αυτά τα χρόνια, κάποια είναι σε εξέλιξη, όπως η νέα μεγάλη δεξαμενή που κατασκευάζεται, σίγουρα όμως όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Για αυτό και εγώ αποδέχτηκα την πρόταση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως». Το νησί μας και η Καρδάμαινα έχουν μεγάλες δυνατότητες. Όλοι μαζί, με θετική διάθεση, μπορούμε να βρούμε καλύτερες λύσεις στα προβλήματα μας».

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ο Δήμος Κω με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Τιγκάκι στον κεντρικό

©2020 radioproto.gr