Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Ειρήνη Γρούμπα – Κεφαλιανού

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Ειρήνη Γρούμπα – Κεφαλιανού

Μία ακόμη συνδημότισσα μας, την Ειρήνη Γρούμπα – Κεφαλιανού, με σπουδές στην Οικονομία και τη Διοίκηση, μητέρα δύο παιδιών, υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στις τάξεις της «Ισχυρή Κως».

Η Ειρήνη Γρούμπα – Κεφαλιανού αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» δηλώνοντας, «…εκτιμώ ότι η ενεργός συμμετοχή των νέων στα κοινά αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την πρόοδο της κοινωνίας μας. Παράλληλα βλέπω τα θετικά αποτελέσματα της προσπάθειας που καταβάλλει ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς για να βρει λύσεις στα προβλήματα του νησιού μας και τους μεγάλους στόχους που βάζει για το μέλλον του τόπου μας.

Όταν ενώνουμε δυνάμεις σίγουρα μπορούμε να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Για αυτό και εγώ αποδέχτηκα την πρόταση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» και να συμβάλλω στην προώθηση των τοπικών προβλημάτων. Είμαι σίγουρη ότι όλοι μαζί, με συνεργασία και αλληλοβοήθεια, μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο για το νησί μας».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς. Με παρέμβαση του προς το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κω,

©2020 radioproto.gr