Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Δήμητρα Κωνσταντοπούλου

Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Δήμητρα Κωνσταντοπούλου

Την Δήμητρα Κωνσταντοπούλου, ενεργό μέλος της κοινωνίας μας, με αγωνία και προβληματισμούς για το μέλλον του τόπου μας, υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

 

Η Δήμητρα Κωνσταντοπούλου, δήλωσε χαρακτηριστικά για την συμμετοχή της στις δημοτικές εκλογές, «…πιστεύω ότι μόνο με ενεργούς πολίτες, με άποψη και συμμετοχή στις εξελίξεις του τόπου μας, μπορούμε ως κοινωνία να πετύχουμε τους στόχους μας. Για αυτό αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» και να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη των δημοτικών εκλογών και της επόμενης πενταετίας.

Οι συμπατριώτες μας εμπιστεύονται τον Θεοδόση Νικηταρά, η κοινωνία μας πρέπει να συνεχίσει στην ίδια πορεία που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια, με ηρεμία και ενότητα. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στο νησί μας».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού αγάλματος του Ιπποκράτη στην Κω

Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια του εντυπωσιακού αγάλματος του Ιπποκράτη στην Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Ιστορικό γεγονός αποτελεί για την Κω η τοποθέτηση του αγάλματος του

©2020 radioproto.gr