Με τον Θεοδόση Νικηταρά η Κλεοπάτρα Μισαηλίδου και ο Κώστας Κατσαρός

Με τον Θεοδόση Νικηταρά η Κλεοπάτρα Μισαηλίδου και ο Κώστας Κατσαρός

Την Κλεοπάτρα Μισαηλίδου, πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απόφοιτη του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ του Χρήστου Σωτηρακόπουλου όπου φοίτησε με υποτροφία, η οποία βρίσκεται αυτή την περίοδο στη διαδικασία υποστήριξης της διατριβής της στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με τίτλο “Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Δραστηριοτήτων ΑΜΕΑ”, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

 

Η Κλεοπάτρα Μισαηλίδου, μιλώντας για την ένταξή της στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» τόνισε «…αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» διότι οι δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου σηματοδοτούν την ανάγκη της κοινωνίας μας να υπάρξει συνέχεια στη διαχείριση του Δήμου. Για να υλοποιηθούν, με διάλογο και συνεργασία, οι μεγάλοι στόχοι που έχουν τεθεί. Ο Θεοδόσης Νικηταράς είναι δίπλα στους συνδημότες μας, εργασιομανής με τα θέματα του Δήμου, αποδεικνύει καθημερινά ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά για την ανάπτυξη του τόπου μας. Πιστεύω ότι όλοι έχουμε να προσφέρουμε στην κοινή προσπάθεια και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της κοινωνίας μας».

Έναν ακόμη συμπολίτη μας, τον Κώστα Κατσαρό, με σπουδές στη Δημόσια Υγιεινή, έναν νέο συμπατριώτη μας ο οποίος διεκδικεί μαζί με τη γενιά του το δικαίωμα να ζήσει σε μια Κω καλύτερη και ομορφότερη, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

 

Ο Κώστας Κατσαρός μιλώντας για την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές, τόνισε «…αποφάσισα να αγωνιστώ μαζί με τον Θεοδόση Νικηταρά, ο οποίος έχει την εκτίμηση των συμπατριωτών μας, γιατί βλέπω ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα προς το καλύτερο. Έχουμε έναν δήμαρχο που ακούει και σέβεται όλους τους δημότες, ενώ δουλεύει συνεχώς για τον τόπο μας.

Σίγουρα δεν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα, για αυτό και εγώ ενώνω τις δυνάμεις μου και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ μαζί με όλη την ομάδα της «Ισχυρή Κως». Θα παλέψουμε όλοι μαζί και θα τα καταφέρουμε».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας θα επισκεφτεί την Κάλυμνο την Πέμπτη 25 Απριλίου στο Επιμελητήριο για θέματα συνταξιοδοτικά και social security – Ανοικτή εκδήλωση για όλους 

Κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας θα επισκεφτεί την Κάλυμνο την Πέμπτη 25 Απριλίου στο Επιμελητήριο για θέματα συνταξιοδοτικά και social security – Ανοικτή εκδήλωση για όλους 

Ενημέρωση

Νίσυρος: Ελεύθερος ο αρχαιοφύλακας – Σε εξέλιξη η προανάκριση για ασέλγεια σε ανήλικους – Ακούστε τι δήλωσε στην “Κοινωνία Ώρα Mega” 

– Νίσυρος: Ελεύθερος ο αρχαιοφύλακας – Σε εξέλιξη η προανάκριση για ασέλγεια σε ανήλικους – Ακούστε τι δήλωσε στην “Κοινωνία Ώρα Mega”  Την υπόθεση του

©2020 radioproto.gr