Με τον Θεοδόση Νικηταρά η Ευαγγελία Υδραίου oΝεκτάριος Χατζησεβαστός και η Σιμπέλ Χατζηχαλήλ – Μακρηχαλιλάκη

Με τον Θεοδόση Νικηταρά η Ευαγγελία Υδραίου oΝεκτάριος Χατζησεβαστός και η Σιμπέλ Χατζηχαλήλ – Μακρηχαλιλάκη

Την Ευαγγελία Υδραίου, μια νέα συνδημότισσά μας, με ενδιαφέρον για τα κοινά του τόπου μας και διάθεση προσφοράς, υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

 

Η Ευαγγελία Υδραίου αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να ενισχύσει με την συμμετοχή της το ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» δηλώνοντας, «…οι δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου σηματοδοτούν την ανάγκη της κοινωνίας μας να υπάρξει συνέχεια στη διαχείριση του Δήμου.

Ενώνω και εγώ τις δυνάμεις μου με τη μεγάλη παράταξη της «Ισχυρή Κως» για να υλοποιηθούν, με διάλογο και συνεργασία, οι μεγάλοι στόχοι που έχουν τεθεί, από τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά.

Με πίστη στη δύναμη των νέων, με συλλογική προσπάθεια για τον τόπο μας, μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες του νησιού μας. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε».

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Νεκτάριος Χατζησεβαστός

 

Έναν ακόμη συμπολίτη μας, από το Πυλί, τον Νεκτάριο Χατζησεβαστό, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του χωριού του και επιθυμεί να συμβάλλει στις τοπικές υποθέσεις, με την όρεξη και το μεράκι που διαθέτει, υποδέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, στην παράταξη της «Ισχυρή Κως».

 

Ο Νεκτάριος Χατζησεβαστός, δήλωσε χαρακτηριστικά, «…αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά και να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές, γιατί έχει αποδείξει ότι ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους και το νησί μας.

Έχουν γίνει αρκετά αυτά τα χρόνια αλλά σίγουρα δεν έχουν αντιμετωπιστεί όλα τα προβλήματα. Στη νέα δημοτική περίοδο έχουμε να κάνουμε πολλά για τα χωριά μας και τους συμπατριώτες μας.

Έχω μάθει από μικρός να αγωνίζομαι, για αυτό και ενώνω τις δυνάμεις μου με την μεγάλη οικογένεια της «Ισχυρή Κως». Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί και θα τα καταφέρουμε».

με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Σιμπέλ Χατζηχαλήλ – Μακρηχαλιλάκη

 

Την Σιμπέλ Χατζηχαλήλ – Μακρυχαλιλάκη, ενεργή πολίτης, με ενδιαφέρον για τα κοινά του τόπου μας, η οποία γνωρίζει πολύ καλά το πως πρέπει να πορευθεί ο δήμος μας και η δημοτική αρχή, υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

 

Η Σιμπέλ Χατζηχαλήλ – Μακρυχαλιλάκη, δήλωσε χαρακτηριστικά «…η κοινωνία μας πρέπει να συνεχίσει να πορεύεται με σταθερότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό σε κάθε δημότη. Η οξύτητα και η τεχνητή ένταση δεν αξίζουν στους συμπατριώτες μας.

Ο Θεοδόσης εγγυάται την ενότητα της κοινωνίας μας, που εκτιμώ ότι πρέπει να μας χαρακτηρίζει, για αυτό αποδέχτηκα την πρόταση του να δώσουμε μαζί και αυτή την εκλογική μάχη.

Πιστεύω ότι με συλλογικότητα και ενότητα δυνάμεων μπορούμε αν αντιμετωπίσουμε πολλά από τα προβλήματα του τόπου μας.

Να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν ως κοινωνία, να δημιουργήσουμε καλύτερο μέλλον για το νησί μας και τα παιδιά μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr