Με τον Θεοδόση Νικηταρά η Άννα Μεντισοπούλου

Με τον Θεοδόση Νικηταρά η Άννα Μεντισοπούλου

Την Άννα Μεντισοπούλου, η οποία έχει τελειώσει γαλλική λογοτεχνία και λογοτεχνική μετάφραση, ενώ έχει εργαστεί για δεκαπέντε χρόνια στην διδασκαλία ξένων γλωσσών αλλά και ως μεταφράστρια ξενόγλωσσων κειμένων, υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

Η Άννα, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση των παιδιών, στην ισότητα και τα ίσα δικαιώματα στην εργασία των δύο φύλων, το περιβάλλον, τα ζώα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

 

Η Άντα Μεντισοπούλου, αναφερόμενη στην υποψηφιότητα της, σημείωσε «…η συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές αποσκοπεί να εργαστώ μαζί με τους συμπολίτες μας για ένα καλύτερο αύριο για το αγαπημένο μας νησί.

Πιστεύω στη συλλογική δράση και στην συμμετοχή των πολιτών ως προϋποθέσεις προόδου κάθε κοινωνίας. Με ιδιαίτερη προσοχή στην εκπαίδευση των παιδιών, στο περιβάλλον και στα ανθρώπινα δικαιώματα. Με σεβασμό σε κάθε συνδημότη και συνδημότισσα μας. Για να υλοποιηθούν, με διάλογο και συνεργασία, οι μεγάλοι στόχοι που έχουν τεθεί, από τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα   Υπεγράφη, σήμερα, η προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

©2020 radioproto.gr