Με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο συναντήθηκε ο Γ.Νικητιάδης

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο συναντήθηκε ο Γ.Νικητιάδης

Συνάντηση με το Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρο είχε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ και τ. υφυπουργός κ. Γιώργος Νικητιάδης το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου, στην έδρα της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα που απασχολούν την Ελληνική κοινότητα της Αμερικής καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει διαχρονικώς ο Ελληνισμός της διασποράς.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο ιστορικό της αποπεράτωσης του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού του Αγίου Νικολάου στο Μανχάταν, στο «Σημείο Μηδέν» και ο κ. Νικητιάδης συνεχάρη ιδιαιτέρως τον Αρχιεπίσκοπο που κατάφερε να ολοκληρώσει αυτό το έργο.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Λαϊκή Συσπείρωση για την ταλαιπωρία τουριστών στην Σενγκεν: Μπροστά στο κέρδος

Λαϊκή Συσπείρωση για την ταλαιπωρία τουριστών στην Σενγκεν: Μπροστά στο κέρδος Ατελείωτες ουρές ταλαιπωρίας σε συνθήκες καύσωνα για εκατοντάδες επισκέπτες στην Σενγκεν  περιμένοντας τον έλεγχο

Ενημέρωση

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών Κατασχεθήκαν 7 πλαστά δελτία ταυτότητας Συνελήφθησαν το μεσημέρι (16 Ιουλίου 2024) στην Κω,

©2020 radioproto.gr