Με τη διακομματική στήριξη, ο Μάνος Κόνσολας, επανεξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής

Share This Post

 

Με τη διακομματική στήριξη, ο Μάνος Κόνσολας, επανεξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής

Με τη διακομματική στήριξη, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, επανεξελέγη σήμερα, Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής.

Η επανεκλογή του Μάνου Κόνσολα στη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών αντανακλά και το σημαντικό έργο που έχει παραχθεί στην Επιτροπή εδώ και ενάμιση χρόνο.

Ένα έργο που συνδέεται με σημαντικές αποφάσεις και εξελίξεις για τα θέματα των ελληνικών περιφερειών και της νησιωτικής Ελλάδας, αλλά και με την ανάδειξη σημαντικών προβλημάτων με κατάθεση προτάσεων που μπορούν να αποτελέσουν τη βάση εφαρμοσμένων πολιτικών.

Σε δήλωσή του ο Μάνος Κόνσολας αναφέρει:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους βουλευτές – μέλη της Επιτροπής για τη στήριξη, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Θα συνεχίσουμε το πλούσιο έργο αυτής της Επιτροπής.

Θα συνεχίσουμε στο δρόμο της σύνθεσης, της συνεννόησης και της συνεργασίας».

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

Ενημέρωση

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, με έγγραφη

©2020 radioproto.gr is made with by