Με ροζ χρώμα φωταγωγήθηκε η Δημοτική Βιβλιοθήκη από την Λέσχη Lions Κω

Με ροζ χρώμα φωταγωγήθηκε η Δημοτική Βιβλιοθήκη από την Λέσχη Lions Κω

Πηγή: www.vimatisko.gr

Mε την απόχρωση του ροζ «ντύθηκε» το εμβληματικό κτήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στην πλατεία Ελευθερίας που τείνει πλέον να γίνει θεσμός!

Το 1985 ο Οκτώβριος καθιερώθηκε ως Μήνας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Στο πλαίσιο αυτό η Λέσχη Lions Κω «Ο Ιπποκράτης» φωταγώγησε το κτίριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, στην πλατεία Ελευθερίας.

Το ροζ είναι το χρώμα σύμβολο στον αγώνα ενάντια στη νόσο, με σκοπό να διαδοθεί το μήνυμα της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού, που δεν είναι άλλο από αυτό της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης που σώζει ζωές.

Μια ακόμη εξαιρετική πρωτοβουλία των Lions Κω που μοίρασαν στο τέλος ροζ μπαλόνια και το διακριτικό σηματάκι για την πρόληψη του «Καρκίνου του Μαστού» σε όσους βρέθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Καθημερινά είναι τα παράπονα και τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από αναγνώστες για τις εκατοντάδες επικίνδυνες λακκούβες

Αθλητικά Νέα

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024 Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του

©2020 radioproto.gr