Με πόνο και συγκίνηση ο Σάκης Μπαραχάνος αποχαιρετά τον φίλο του Αλέξανδρο Νικολαΐδη – (βίντεο)

Share This Post

 

Με πόνο και συγκίνηση ο Σάκης Μπαραχάνος αποχαιρετά τον φίλο του Αλέξανδρο Νικολαΐδη – (βίντεο)

Το πρωινό της Παρασκευής της 14ης Οκτωβρίου, όλη η Ελλάδα πάγωσε στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του δύο φορές Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Ένας νέος άνθρωπος μόλις 43 ετών, πατέρας δύο παιδιών, με ύψος άνω των 2 μέτρων, με διάθεση για ζωή, με μία ανάρτησή του γνωστοποιούσε ότι «έφυγε» νοσώντας από μία πολύ σπάνια μορφή καρκίνου.

Ο κ. Σάκης Μπαραχάνος και ο Αθλητικός Σύλλογος Σπάρτακος, διατηρούσε μία μακροχρόνια φιλία με τον Ολυμπιονίκη μας. Είχε μάλιστα έρθει 5 φορές στην Κω για να συμμετάσχει σε ημερίδες, στις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις και άλλες αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου.

Με πόνο και συγκίνηση, ο δάσκαλος Σάκης Μπαραχάνος, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Πρώτο για τον Ολυμπιονίκη που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή.

Σοκαρισμένος και ο ίδιος, δεν πίστευε ότι η είδηση ήταν αληθινή. Μίλησε για την προσωπικότητα του αθλητή, το πως είχε απίστευτη δίψα να μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά όλα τα μυστικά και τις τεχνικές του αθλήματος το ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ. Υπενθύμισε ότι στους Ολυμπιακούς στο Σίδνεϋ έσπασε το πόδι του και η αθλητική του καριέρα συνεχίστηκε, στέλνοντας το μήνυμα της επιμονής και υπομονής.

Είναι τεράστια η απώλεια για όλο τον ελληνισμό, τον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος. Αφήνει ένα κενό δυσαναπλήρωτο.

Ακούστε τον κ. Θανάση Μπαραχάνο στον παρακάτω σύνδεσμο:

Δείτε την εκδήλωση του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ με την συμμετοχή του σπουδαίου Αλέξανδρου Νικολαΐδη στην Κω από βίντεο του ΔΗΡΑΣ :

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ι. Χρυσουλάκη στη Λ.Δ. του Κονγκό

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ι. Χρυσουλάκη στη Λ.Δ. του Κονγκό Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

Αθλητικά Νέα

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΈΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΣΤΑ 60Μ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΎ ΣΤΊΒΟΥ

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΈΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΣΤΑ 60Μ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ  ΚΛΕΙΣΤΟΎ ΣΤΊΒΟΥ           Ο Έλληνας Παγκόσμιος πρωταθλητής Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ,

©2020 radioproto.gr is made with by