Με Πρόεδρο Δημοκρατίας, Δήμαρχο Κω και Αντιπρόεδρο ΔΙΙΚ η φύτευση «Πλάτανου του Ιπποκράτη» στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Share This Post

Με Πρόεδρο Δημοκρατίας, Δήμαρχο Κω και Αντιπρόεδρο ΔΙΙΚ η φύτευση «Πλάτανου του Ιπποκράτη» στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Στα Ιωάννινα βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, όπου παρέστη στην τελετή φύτευσης «Πλατάνου του Ιπποκράτη» στο Μουσείο Ιστορίας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο Δήμαρχος Κω στο χαιρετισμό του, τόνισε την αναγκαιότητα εδραίωσης της ταυτότητας της Ιπποκρατικής Κω και ζήτησε την ενεργό συμπαράσταση του Προέδρου της Δημοκρατίας στη θεσμοθέτηση του Ιπποκρατικού Όρκου στο Ασκληπιείο της Κω για τους απόφοιτους των ιατρικών σχολών.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε το Δήμαρχο Κω για την παρουσία του.

Την ξενάγηση του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Μουσείο διεξήγαγε ο Καθηγητής Ιστορίας της Ιατρικής και Αναπληρωτής Πρόεδρος του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω Στέφανος Γερουλάνος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τέλεσε στον ίδιο χώρο τα αποκαλυπτήρια της προτομής του γιατρού Ξενοφώντος Κοντιάδη, ο οποίος σκοτώθηκε σε ώρα υπηρεσίας στο νοσοκομείο Ιωαννίνων κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού του το 1941 από τους ναζί.

+

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

Ενημέρωση

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, με έγγραφη

©2020 radioproto.gr is made with by