Με πληρότητα τα τμήματα μπάσκετ του Έσπερου Κω

Με πληρότητα τα τμήματα μπάσκετ του Έσπερου Κω

Οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του Α.Σ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ έχουν ήδη ξεκινήσει, με την αγάπη των νέων παιδιών για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και την εμπιστοσύνη των γονέων τους προς τον Σύλλογο να είναι και φέτος τεράστια. Δεδομένης της μεγάλης παρουσίας αθλητών στα τμήματα αγοριών έτους γέννησης 2006, 2007 και 2008 αντίστοιχα, ενημερώνουμε ότι φτάσαμε σε πληρότητα τμημάτων των παραπάνω ηλικιακών group και πλέον σε αυτά δε γίνονται άλλες εγγραφές.

Συνεχίζονται βέβαια, οι εγγραφές όλων των υπόλοιπων ηλικιών αγοριών και κοριτσιών καθώς και κοριτσιών με έτη γέννησης 2006, 2007 και 2008.

Ακολουθώντας τη δομή και λειτουργία πρότυπων Ακαδημιών στο χώρο της καλαθοσφαίρισης, παραμένουμε σταθεροί στη συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των νέων αθλητών μας, µε παράλληλη ανάπτυξη και διάδοση του αθλητικού ιδεώδους, διατηρώντας την υπόσχεσή μας για ολιγομελή τμήματα και για σωστή και αποδοτική προπόνηση και καθοδήγηση με επίκεντρο το κάθε παιδί.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

Εκ του Γραφείου Τύπου

Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κ. Καϊσερλης: Κείμενα διαλόγου για το πενταετές σχέδιο ανάπτυξης της Κω

Κ. Καϊσερλης: Κείμενα διαλόγου για το πενταετές σχέδιο ανάπτυξης της Κω Με ευθύνη της προσωρινής Διοίκησης του Ομίλου, συστάθηκε η επιτροπή προετοιμασίας  για την σύνταξη

Advertorials

Η Κ. ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΖΙΚΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ELVIAL, ΣΤΟ ΣΕΒ4GROWTH – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ

Η Κ. ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΖΙΚΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ELVIAL, ΣΤΟ ΣΕΒ4GROWTH – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΒ H κ. Ασημίνα Τζίκα Διευθύνουσα Σύμβουλος της ELVIAL και Γενική

©2020 radioproto.gr