Με Μιχάλη Χατζηγιάννη και Santa Run το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πόλη της Κω στις 7 Δεκεμβρίου

Share This Post

 

Με Μιχάλη Χατζηγιάννη και Santa Run το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πόλη της Κω στις 7 Δεκεμβρίου

Ο ΔΟΠΑΒΣ στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2022 διοργανώνει εκδήλωση για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Πλατεία Ελευθερίας στην πόλη της Κω την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου:

Στις 17:30 Santa Run με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία Ελευθερίας και διαδρομή από τις οδούς Βασιλέως Παύλου-Ακτή Μιαούλη-Ακτή Κουντουριώτη- Βασιλέως Παύλου(άνοδος από Δημαρχείο). Θα διανεμηθούν δωρεάν σκούφοι του Άγιου Βασίλη σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στις 18:30 Άναμμα δέντρου με χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια από την Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Κω υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Αθανάσιου Πουλιού.

Στις 19:00 Συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την ορχήστρα του.

Ο αγαπημένος μας ερμηνευτής θα μας μαγέψει με την μελωδική φωνή του και θα μας ταξιδέψει με τα τραγούδια του σε ένα μεγάλο «Πάρτι».

Σας περιμένουμε όλους….

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by