Με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της NETECO IT SYSTEMS στην Xenia 2021

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

Με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της NETECO IT SYSTEMS στην Xenia 2021

Κως, Ελλάδα, 04 Δεκεμβρίου 2021 – Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συμμετοχή της NETECO IT Systems στην φετινή έκθεση θεσμού της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας, που πραγματοποιήθηκε από τις 27 έως και 29 Νοεμβρίου 2021 στο METROPOLITAN EXPO CENTER στο Αεροδρόμιο Αθηνών.

Στην φετινή premium έκθεση Xenia παραβρέθηκαν πάνω από 17.000 επισκέπτες του ευρύτερου κλάδου τουριστικών επιχειρήσεων και ειδικότερα των μονάδων φιλοξενίας, με επίκεντρο τα ξενοδοχεία από όλη την χώρα.

Οι επαγγελματίες από τον κλάδο των ξενοδοχείων και των μικρών καταλυμάτων τους δόθηκε η ευκαιρία να δουν από κοντά τις πρωτοπόρες και καινοτόμες λύσεις της NETECO σε Hospitality Enterprise Wi-Fi, εξοπλισμός δικτύων και ePaper της LANCOM Systems όπως και τις λύσεις της σε VOIP Τηλεφωνικά Κέντρα και συστήματα ασφαλείας – ηλεκτρονικές κλειδαριές.

Με την συμμετοχή της σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση η NETECO IT SYSTEMS από την Κω, ανέδειξε την ανταγωνιστικότητα και εξωστρέφεια της, κερδίζοντας νέες συνεργασίες και έργα υποδομών ενσύρματων / ασύρματων δικτύων (Wi-Fi), Data Centers και τηλεφωνικών κέντρων VoIP σε ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικές επιχειρήσεις από διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήλωση Μιχάλη Κατρίνη, Επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής: ”Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη βούλιαξε στο χιόνι.”

Δήλωση Μιχάλη Κατρίνη, Επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής: ”Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη βούλιαξε στο χιόνι.” Οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει για την κακοκαιρία.

©2020 radioproto.gr is made with by