Με μεγάλη επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Στερεοελλαδιτών Κω « Η Ρούμελη»

Με μεγάλη επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Στερεοελλαδιτών Κω « Η Ρούμελη»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από το Σύλλογο Στερεοελλαδιτών Κω « Η Ρούμελη» στο Blue Lagoon City την Κυριακή 26 Ιανουαρίου. Παρουσία πολλών παλαιών μελών αλλά και αρκετών νέων, το νέο προεδρείο με πρόεδρο τον κ. Σωτήρη Κασκαβέλη παρουσίασε τις νέες δράσεις του συλλόγου όπως είναι η λειτουργία των γραφείων στην οδό Αρτεμισίας 58.

Τη πίτα ευλόγησε και έκοψε ο αρχιμανδρίτης κ. Ιωακείμ ενώ το φλουρί βρήκε ο Πάρης Λαδικός ο οποίος κέρδισε ένα κρυστάλλινο διακοσμητικό προσφορά του Kosta Boda.  Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η λαχειοφόρος αγορά. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Σωτήρης Τσεκούρας ο οποίος κέρδισε ένα ηλεκτρικό μηχανάκι. Ο Δημήτρης Αγγελής κέρδισε ένα τάμπλετ και ο Σταύρος Αρβανιτάκης ένα smart watch.

Η επόμενη εκδήλωση του συλλόγου είναι η ετήσια χοροεσπερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου, με πλούσια ρουμελιώτικα εδέσματα, μουσική και χορό. Επίσης σχεδιάζονται πάρα πολλές  δράσεις για μικρούς και μεγάλους οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα .

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

©2020 radioproto.gr