Με λαμπρότητα εορτάστηκαν και φέτος τα Θεοφάνια στην Κω – Ο Μανώλης Χατζαρούλας τον Σταυρό

Share This Post

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν και φέτος τα Θεοφάνια στην Κω – Ο Μανώλης Χατζαρούλας τον Σταυρό

 

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν και στο νησί μας, τα Θεοφάνια, αρχικά με τη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Νικολάου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ. κ. Ναθαναήλ. Ακολούθησε ιερά πομπή προς την “πολεμική σκάλα”, όπου και έγινε (μετά από χρόνια) η ρίψη του Τίμιου Σταυρού για τον Αγιασμό των Υδάτων, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών, φορέων και αρκετού κόσμου. 

 

Οι συμμετοχές φέτος (53), ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, με τον Μανώλη Χατζαρούλα να είναι ο τυχερός που έπιασε το Σταυρό. Ο 31χρονος που βουτάει για περισσότερο από 15 χρόνια (με κάποιες χρονιές αποχής), ήταν βαθιά συγκινημένος και χαρούμενος μιας και χθες είχε τα γενέθλιά του όπως μας δήλωσε.

Ανάμεσα στους βουτηχτές και μια γυναίκα, η 52 χρονη Βασιλική Τσίγκα από την Πάτρα που εργάζεται στο ΕΚΑΒ στην Κω.

Πηγή: www.vimatisko.gr

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by