Με λαμπρότητα έλαβαν χώρα οι εκδηλώσεις του Δήμου Καλυμνιίων, για την επέτειο της ιστορικής Ναυμαχίας του Γέροντα με την ενεργή συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Με λαμπρότητα έλαβαν χώρα οι εκδηλώσεις του Δήμου Καλυμνιίων, για την επέτειο της ιστορικής Ναυμαχίας του Γέροντα με την ενεργή συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το νησί τίμησε με την παρουσία της η Α.Ε. Π.τ.Δ. Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, η οποία ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Καλύμνου.

Την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής κ.Φώφη Γεννηματά εκπροσώπησε η Αν.Γρ. Τομέα Απόδημου Ελληνισμού κ.Κατερίνα Γαβαλά.

Η επιλογή της Προέδρου της Δημοκρατίας να τιμήσει με την παρουσία της το ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου στις επετειακές ιστορικές εκδηλώσεις στα πλαίσια του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, δίνουν έμφαση στην διαχρονική ανάγκη για υποστήριξη και ανάδειξη των νησιών της παραμεθορίου

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ευχαριστήριο Μήνυμα για την Επιτυχή Διεξαγωγή του Αγώνα Αγάπης στην Κω

Ευχαριστήριο Μήνυμα για την Επιτυχή Διεξαγωγή του Αγώνα Αγάπης στην Κω Άλλος ένας αγώνας αγάπης μεταξύ επίλεκτων και τροφικών καταστήματος Κω Μ. Σάββατο αποπερατώθηκε με

©2020 radioproto.gr