Η Μαρίνα Κω βραβεύτηκε ως η καλύτερη περιφερειακή Μαρίνα της Ελλάδας στα Yachting Awards 2023

Η Μαρίνα Κω βραβεύτηκε ως η καλύτερη περιφερειακή Μαρίνα της Ελλάδας στα Yachting Awards 2023

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε ότι η Μαρίνα Κω βραβεύτηκε ως η καλύτερη περιφερειακή Μαρίνα της Ελλάδας στα Yachting Awards 2023, που διοργανώθηκαν από το OnDeck Media Group, τον μεγαλύτερο όμιλο έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου που εξειδικεύεται στον θαλάσσιο τουρισμό στην Ελλάδα.

Τα βραβεία αυτά απονέμονται έπειτα από μη προγραμματισμένες επιτόπιες επισκέψεις των διοργανωτών σε όλες τις Μαρίνες της Ελλάδας, οι οποίες πρέπει να πληρούν πολύ αυστηρές περιβαλλοντικές προϋποθέσεις και να τηρούν τα υψηλότερα ποιοτικά standards.

Η βράβευση αυτή , σε συνέχεια της δεύτερης θέσης που κατέκτησε η Μαρίνα Κω στον παγκόσμιο περιβαλλοντικό διαγωνισμό στο Μόντε Κάρλο, είναι το επιστέγασμα των συντονισμένων προσπαθειών που γίνονται στη Μαρίνα και αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για την περαιτέρω αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την καθιέρωση της Μαρίνας Κω ως ηγέτιδας Μαρίνας στην ευρύτερη περιοχή.

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr