Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κατάσβεση πυρκαγιάς στην περιοχή Κάστρου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κατάσβεση πυρκαγιάς στην περιοχή Κάστρου

Με την άμεση παρέμβαση του πυροσβεστικού κλιμακίου του νησιού μας, των  πυροσβεστικών οχημάτων της ΥΝΤΕΛ, του Δήμου , του υδροφόρου οχήματος του 588ΤΕ , των δυο υδροφόρων οχημάτων ιδιωτών, τη συνδρομή της ομάδας έρευνας και διάσωσης, συμπολιτών μας, υπαλλήλων του Δήμου,της Ελληνικής Αστυνομίας επιτεύχθηκε άμεσα η κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σχεδόν ταυτόχρονα σε δυο μέτωπα στην Ανατολική πλευρά του Κάστρου μας.
Τα αιτία της πυρκαγιάς ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. 
Ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας, εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Φρούραρχο και Διοικητή  κ. Κώστα Συρόπουλο τους συνεργάτες του και το προσωπικό της ΥΝΤΕΛ, στο Διοικητή της Πυροσβεστικής κ. Γρήγορη Μαυρίδη, στον προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Λέρου κ. Γιώργο Μπέλσιο , στους πυροσβέστες μας, στο Διοικητή  κ. Νίκο Χαριτούδη και τα στελέχη του 588ΤΕ, στο Διοικητή κ. Αντώνη Δημόγλου και τους αστυνομικούς του ΑΤ Λέρου,στην Πρόεδρο κ. Άννα Βάρνα και τα μέλη της ομάδας έρευνας & διάσωσης, στους κ. Χριστόδουλο Οικονόμου,κ. Γεώργιο Μπάκα και  κ.Σταύρο Δραγάτη ιδιοκτήτες των υδροφόρων, σε όλους τους εθελοντές που συνέδραμαν καθώς και στον Υπεύθυνο Τεχνικής Υπηρεσίας  κ. Μιχάλη Ελένη  χειριστή του Πυροσβεστικού οχήματος του Δήμου μας. 
Αποδεικνύεται, για μία ακόμη φορά, ότι με το σωστό συντονισμό, την άψογη συνεργασία και την αγάπη που επιδεικνύουν  όλοι στην κοινή προσπάθεια για το καλό του νησιού μας,πετύχαμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα την κατάσβεση της φωτιάς.
Στο χώρο παραμένουν προληπτικά τα δυο οχήματα της πυροσβεστικής με τα πληρώματα τους.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς. Με παρέμβαση του προς το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κω,

©2020 radioproto.gr