Με επιτυχία η συμμετοχή του Φιλίνου στους ποδηλατικούς αγώνες Ρόδου

Με επιτυχία η συμμετοχή του Φιλίνου στους ποδηλατικούς αγώνες Ρόδου

Ολοκληρώθηκε ο πρωτος αγώνας μετά την καραντινα, που διοργάνωσε ο ποδηλατικος ομιλος Ροδίλιος στη Ρόδο. Η συμμετοχή 109 παιδιών από 11 συλλόγους αποτέλεσαν μια αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά του συλλόγου μας.

 

Ο σύλλογός μας έδωσε το παρών με 9 αθλητές και αθλήτριες. Στα mini μικρά ο πρωτοεμφανιζόμενος Ροίδης Δημήτρης έδωσε τα  διαπιστευτήριά του. Λόγω πτωσης όμως έχασε την δεύτερη θέση και δεν  μπόρεσε να τερματίσει τον αγώνα.
Στα mini μεγάλα κορίτσια η Κατερίνα Γκιώνη έδωσε το καλύτερο εαυτό της και τερμάτισε στη 4η θέση.
Επισης σε αυτή την κατηγορία συμμετείχε και η Ειρήνη Σιμπερτ του Ανταίου η οποία είναι απο την Κω και προπονείται με την ακαδημία μας  η οποία κατέλαβε την 10 θέση.

Στα mini μεγάλα αγόρια οι Νίκος Φας και Ροίδης Βασίλης  κατέκτησαν την 4η και 5η θέση αντίστοιχα. Στην κατηγορία αυτή συμμετείχαν και Δημήτρης Φας 8ος Λευτέρης Τζαμάλης 9ος  και Θωμάς Ανυφαντής  10ος. (εν αναμονή επίσημων αποτελεσμάτων)

Στους Παμπαίδες στη παρθενική του συμμετοχή σε αγώνα δρόμου στη Ρόδο, ο Νίκος Σίμπερτ κατέκτησε την 6η θέση.

Αξιοσημείωτη η συμβολική συμμετοχή της Ζωής Δανάη Σιδέρη η οποία μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε έδειξε ότι σύντομα θα τον ξεπεράσει και θα είναι και πάλι κοντά μας δυνατή και υγιής.

Ευχαριστούμε τους 6 γονείς συνοδούς που συμμετείχαν στην πολυπληθή αποστολή μας. Ευχαριστούμε το προπονητικό team με τους Ταμάρα Τουμπαζή, Μάνο Πεδιαδιτάκη, Λευτέρη Αλεξιάδη, Ζαμαγια Κωστα. Επίσης ευχαριστούμε  όλους τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν και βρίσκονται πάντα κοντά μας.

Τον ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ ΕΜΜ.ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ και ΥΙΟΙ ΟΕ

Τους μεγάλους χορηγούς
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
BERTOLUCCI
ΖΑΜΑΓΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ
kaizershop.gr
NIKOS GOLD
SERNIKOS BIKES

και τους
φούρνος   ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ στην Κω
DEPRESSO CAFE
ζαχαροπλαστείο  ΚΑΣΣΑΡΑΣ
KOSMOS RENT A CAR
KRITIKOS SUPER MARKET
LOIZOS
PIZZA CON
SERNIKOS BIKES
SKIPPER
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΦΕ
ZAMAN FU

Eυχαριστούμε τη Δημοτική Τηλεόραση Κω, το radio city 93 , το ράδιο ekfrasi 97 , το ράδιο πρώτο και τα ενημερωτικά διαδικτυακά site aegeanews, kosnews24,kostoday, nisoskos,kosvoice,rodiaki,giafkasports,12sports,sports 12 , vimatisko και τις εφημερίδες Σταθμός και Βήμα της Κω για τη προβολή των εκδηλώσεών μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου 

  Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου  Η εταιρεία Cher Bros διοργανώνει παρουσίαση στο κατάστημα Σπύρου Νικόλαος

©2020 radioproto.gr