Με εντυπωσιακούς χρόνους οι Καλαϊζής – Καΐσερλης σε αγώνες τριάθλου στην Κατερίνη  

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Με εντυπωσιακούς χρόνους οι Καλαϊζής – Καΐσερλης σε αγώνες τριάθλου στην Κατερίνη  

Το τρίαθλο αποκτά όλο και περισσότερους θαυμαστές στην Κω με τους αθλητές που ασχολούνται να σημειώνουν εντυπωσιακούς χρόνους σε μεγάλες διοργανώσεις. Στον αγώνα AlmiraMan στην Κατερίνη συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία οι τριαθλητές Μιχάλης Καλαΐζής και Γιώργος Καΐσερλης σημειώνοντας εντυπωσιακούς χρόνους. 

Πιο συγκεκριμένα ο Μιχάλης Καλαΐζής κατέκτησε την 5η θέση στην ηλικιακή του ομάδα με χρόνο 4 ώρες και 48 λεπτά. Μάλιστα τα τελευταία μέτρα τα έτρεξε με την κόρη του Ευαγγελία προσφέροντας μία όμορφη εικόνα στους φιλάθλους και διοργανωτές που βρίσκονταν στην γραμμή του τερματισμού.  

Ο Γιώργος Καΐσερλης επίσης έκανε ατομικό ρεκόρ τερματίζοντας σε 4 ώρες και 54 λεπτά κατακτώντας την 6η θέση στην ηλικιακή του ομάδα.  

Ο συγκεκριμένος αγώνας τριάθλου δεν ήταν των Ολυμπιακών αποστάσεων αλλά halfironman. Δηλαδή 1,9 χλμ κολύμπι ανοικτής θαλάσσης, 90 χλμ ποδήλατο και 21,1 χλμ τρέξιμο.  

Η προετοιμασία διήρκησε μήνες όμως η Κως ενδείκνυται για αθλητισμό και για προετοιμασία αγώνων. Οι αθλητές έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από την διοργάνωση καθώς ήταν υψηλού επιπέδου ενώ συνολικά συμμετείχαν περίπου 200 αθλητές.  

Να σημειώσουμε πως τη καλύτερη επίδοση από τους κωους αθλητές σημείωσε ο Γιάννης Μπόϊκο,ο οποίος υπηρετεί χρόνια στο νησί μας,με 4:38:52 τερματίζοντας στη 16η θέση της γενικής κατάταξης.

Επίσης με επιτυχία έλαβαν μέρος και 4 στρατιωτικοί που υπηρετούν στην Κω. 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους. 

Σάντυ Λαδικού  

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Μ. Πλούμπης: «Απάθεια και απαξίωση του ΔΟΠΑΒΣ προς τον Ανταγόρα» – «Ομερτά» σωματείων στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις

Μ. Πλούμπης: «Απάθεια και απαξίωση του ΔΟΠΑΒΣ προς τον Ανταγόρα» – «Ομερτά» σωματείων στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις   Με αφορμή την ανοικτή επιστολή που απέστειλε όπου

Ενημέρωση

Επικοινωνία Ι. Παππά με τον Υφ. Περιβάλλοντος για τις αντιρρήσεις των δασικών χαρτών

Επικοινωνία Ι. Παππά με τον Υφ. Περιβάλλοντος για τις αντιρρήσεις των δασικών χαρτών Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, συζήτησε με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Αμυρά

©2020 radioproto.gr is made with by