Με αφορμή τις συναντήσεις της με τους Δημάρχους Σύμης, Πάτμου και Καλύμνου η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δωδεκανήσου Κατερίνα Γαβαλά δήλωσε τα εξής

Με αφορμή τις συναντήσεις της με τους Δημάρχους Σύμης, Πάτμου και Καλύμνου η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δωδεκανήσου Κατερίνα Γαβαλά δήλωσε τα εξής

Στην περιοδεία των τελευταίων ημερών στα νησιά μας είχα τη χαρά να πραγματοποιήσω συναντήσεις με τους Δημάρχους της Καλύμνου, της Σύμης και της Πάτμου συζητώντας μαζί τους τα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές μας κοινωνίες. 

Μια σημαντική ευκαιρία να συζητήσω για ζητήματα που άπτονται και του επιστημονικού μου αντικειμένου είχα και με τον Δήμαρχο της Σύμης κ. Λευτέρη Παπακαλοδούκα. Σημείο αναφοράς για το νησί της Σύμης τα θέματα που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές του νησιού όπως η έντονη υποστελέχωση της δημόσιας δομής υγείας, αλλά και η δυσκολία προσβασιμότητας των ασθενών στο περιφερειακό ιατρείο. Η αίσθηση ότι το κράτος είναι απών από ένα νησί που επενδύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο στον τουριστικό τομέα αποδίδοντας σημαντικά έσοδα είναι έντονη στους κατοίκους.

Σε φιλικη ατμόσφαιρα και η συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάτμου κύριο Λευτέρη Πέντε,  ο οποιος άλλαξε την όψη του νησιού και ενδυναμώνοντας την προοπτική της Πάτμου τουριστικά στα λίγα χρόνια της παρουσίας του, έχει μαζί με τους συνεργάτες του καταφέρει, η Πάτμος να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προορισμούς θαλάσσιου τουρισμού κρουαζιέρας στα Δωδεκάνησα παρουσιάζοντας μια σημαντική δυναμική και μεγάλες προοπτικές εξέλιξης. 

Πάντοτε χαίρομαι ιδιαίτερα να συζητώ με τον Δήμαρχο Καλύμνου και προσωπικό φίλο Δ. Διακομιχάλη. Αυτή τη φορά κυριάρχησαν ως θέμα συζήτησης οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις καθώς αναμένουμε τη θετική έκβαση των ενεργειών αναφορικά με την δρομολόγηση του «Καλυμνος» που σημαίνει πολλά για την οικονομία του νησιού, τους εργαζόμενους, τον τουρισμό καθώς και την συντήρηση μιας εταιρείας λαϊκής βάσης. 

Άξια αναφοράς και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα και η συνάντησή μου με νέους ανθρώπους σε όλα τα νησιά μας, οι οποίοι γεμάτοι διάθεση αλλά και ενδιαφέρον για τα κοινά, αναζητούν τον χώρο που δικαιούνται για μια νέα αρχή στην πολιτική ζωή του τόπου δίνοντας την μάχη των εκλογών δίπλα στο ΠΑΣΟΚ. 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου 

  Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου  Η εταιρεία Cher Bros διοργανώνει παρουσίαση στο κατάστημα Σπύρου Νικόλαος

©2020 radioproto.gr