Με αποδοχή, σεβασμό και αληθινή αγάπη στο Θεοδόση Νικηταρά η χθεσινή επίσκεψη της “Ισχυρή Κως” στην οδό Αβέρωφ

Με αποδοχή, σεβασμό και αληθινή αγάπη στο Θεοδόση Νικηταρά η χθεσινή επίσκεψη της “Ισχυρή Κως” στην οδό Αβέρωφ

Με συγκίνηση και ειλικρινείς ευχές για νίκη στις εκλογές του Οκτώβρη, υποδέχθηκαν τον Θεοδόση Νικηταρά κάτοικοι και επαγγελματίες της οδού Αβέρωφ, στη διάρκεια περιοδείας του στην περιοχή, με υποψήφιους συμβούλους της «Ισχυρή Κως».

Οι συμπολίτες μας τόνισαν στον Θεοδόση πως αναγνωρίζουν ότι, όλα αυτά τα χρόνια, καταβάλλει προσπάθεια και επιλύει ζητήματα που αφορούν τις επιχειρήσεις και τους κατοίκους στην περιοχή.

Επισήμαναν μάλιστα τη σχέση εμπιστοσύνης, σεβασμού και συνεργασίας με τη δημοτική αρχή, σε αντίθεση με το παρελθόν, όπου ο εκφοβισμός για οικονομική εξόντωση των επιχειρηματιών ήταν στην καθημερινή ατζέντα των τότε διοικούντων.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς ευχαρίστησε τους συνδημότες μας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και τους ενημέρωσε για τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής, η υλοποίηση του οποίου, εκτός των άλλων, θα βελτιώσει την εμφάνιση και τις λειτουργίες της περιοχής σε όφελος κατοίκων και επαγγελματιών, με ανάπλαση στα Λαϊκά, στα Κρητικά και έργα προστασίας από τη διάβρωση της παράλιας ζώνης οδού Αβέρωφ.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Έξαλλος ο Δήμαρχος Λέρου με τον Διοικητή της Αστυνομίας: Εκδικείται και κυνηγάει όλο το νησί επειδή δεν πήρε μετάθεση…

Έξαλλος ο Δήμαρχος Λέρου με τον Διοικητή της Αστυνομίας: Εκδικείται και κυνηγάει όλο το νησί επειδή δεν πήρε μετάθεση… Σε πρωτοφανείς σοβαρότατες καταγγελίες προέβη φανερά

©2020 radioproto.gr