Μετράμε πλέον αντίστροφα για το 6ο παραδοσιακό μουσικοχορευτικό Αντάμωμα Κω «Άννα Σαρρή – Καραμπεσίνη»

Μετράμε πλέον αντίστροφα για το 6ο παραδοσιακό μουσικοχορευτικό Αντάμωμα Κω «Άννα Σαρρή – Καραμπεσίνη»

Μετράμε πλέον αντίστροφα για το 6ο παραδοσιακό μουσικοχορευτικό Αντάμωμα Κω «Άννα Σαρρή – Καραμπεσίνη». Η πρόταση του συλλόγου ΑΡΙΩΝ, ενισχύθηκε από τον ΔΟΠΑΒΣ Κω και το τμήμα πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Έτσι ώστε το διήμερο 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2023 πολιτιστικοί σύλλογοι από διάφορα διαμερίσματα της χώρας και της Κύπρου, θα βρεθούν στο νησί μας, με τους παραδοσιακούς μουσικούς τους, για να μας παρουσιάσουν την μουσικοχορευτική παράδοση του τόπου τους!

Το Αντάμωμά μας είναι από τις ξεχωριστές διοργανώσεις στην Ελλάδα στις οποίες οι συμμετέχοντες σύλλογοι δεν έχουν την υποχρέωση να πληρώσουν για την συμμετοχή τους, την διαμονή τους, αλλά και τις μετακινήσεις εντός του νησιού. Επιβαρύνονται μόνο για το κόστος των εισιτηρίων προς και από την Κω και την διατροφή τους. Γι’ αυτό είμαστε περήφανοι που με την βοήθεια δημόσιων φορέων αλλά και ιδιωτών συμπατριωτών μας, το έχουμε καταφέρει!

Ο σύλλογος «Αρίων» και όλα τα μέλη του θα κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, έτσι ώστε όλοι οι επισκέπτες να περάσουν όμορφα και να απολαύσουν την διοργάνωση αλλά και την διαμονή τους στο νησί μας.

Σας περιμένουμε όλους στο θεατράκι της Ευαγγελίστριας (Ασφενδιού) 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2023 στις 20.30.

 

Υπεύθυνος οργανωτικής επιτροπής

Γιάννης Μαστόρος

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ο Δήμος Κω με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Τιγκάκι στον κεντρικό

©2020 radioproto.gr