Μετακινούμαι και Αθλούμαι στην Κω με Ασφάλεια

Μετακινούμαι και Αθλούμαι στην Κω με Ασφάλεια

Το σωματείο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω (KOS ACADEMY SPORTS CLUB) διατηρώντας σταθερό το όραμά του για την ασφαλή μετακίνηση τόσο των αθλητών όσο και κάθε πολίτη του νησιού μας, μικρού και μεγάλου, με τη χρήση ποδηλάτου στο οδικό δίκτυο, συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη δράση «Μετακινούμαι και Αθλούμαι στην Κω με Ασφάλεια».

Η δράση «Μετακινούμαι και Αθλούμαι στην Κω με Ασφάλεια IV» θα φιλοξενηθεί αυτή τη φορά στο Ζηπάρι, για δύο ημέρες, την Τετάρτη και την Πέμπτη, 20 και 21 Μαρτίου.

Οι μαθητές των νηπιαγωγείων, του δημοτικού σχολείου «Ιάκωβος Ζαρράφτης» και του γυμνασίου στο Ζηπάρι καθώς και οι γονείς τους, θα έχουν την τύχη να γίνουν κοινωνοί των μηνυμάτων οδικής ασφάλειας από το έμπειρο προσωπικό του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «My Grand Road», Αξκού του Τμήματος Τροχαίας Κω καθώς και της έμπειρης προπονήτριας ποδηλασίας της Ακαδημίας Κω, της κας Ταμάρας Μαρίας Τουμπαζή.

Η Ακαδημία Κω ευχαριστεί θερμά όλους τους φορείς που με την εξωστρέφεια και τη διορατικότητά τους, συνέπραξαν για την υλοποίηση αυτής της δράσης για τέταρτη συνεχόμενη φορά και εύχεται σε όλους τους εμπλεκόμενους ένα αποδοτικό και επικοδομητικό διήμερο, το οποίο θα συμβάλλει στην επαύξηση της οδικής ασφάλειας κατά τις μετακινήσεις με το ποδήλατο.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Λιμεναρχείο Κω: Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων

Λιμεναρχείο Κω: Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα μετο Έκτακτο Δελτίο Αναγγελίας Θυελλωδών Ανέμων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που ισχύει έως  αύριο Τετάρτη 24-04-2024

©2020 radioproto.gr