Μεγάλη συμμετοχή στο GALLIS BASKETBALL 3X3 που διοργανώνει η Περιφέρεια στην Κω

Μεγάλη συμμετοχή στο GALLIS BASKETBALL 3X3 που διοργανώνει η Περιφέρεια στην Κω

Με μεγάλη συμμετοχή νεαρών παιδιών, που αγαπούν το μπάσκετ, ξεκίνησε χθες το τουρνουά GALIS BASKETBALL 3Χ3 στην πανέμορφα διαμορφωμένη πλατεία Ελευθερίας της Κω. Το τουρνουά αυτό αποτελεί μία συνέχεια του αντίστοιχου που διεξήχθη στη Ρόδο και συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Κω.

Οι σημερινοί αγώνες θα ξεκινήσουν στις 18.00 και αναμένεται να ολοκληρωθούν μετά τις 22.00. Οι δηλώσεις συμμετοχών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, γεγονός που αποδεικνύει την αγάπη των παιδιών στο άθλημα αλλά και την εκτίμηση τους στο υπέρλαμπρο αστέρι του ελληνικού μπάσκετ Νίκο Γκάλλη, ο οποίος θα δώσει το παρόν στην αυριανή τελευταία ημέρα του τουρνουά και θα κάνει και τις απονομές στους νικητές.

Η παρουσία του Νίκου Γκάλλη αναμένεται να προσελκύσει και πλήθος θεατών, φίλων του μπάσκετ και του ιδίου. Η Κως ζει τις δικές της ξεχωριστές στιγμές και επιδιώκει την καθιέρωση σε ετήσια βάση του τουρνουά αυτού.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα   Υπεγράφη, σήμερα, η προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

©2020 radioproto.gr