Μεγάλη νίκη της ΔΕΥΑ Κω η πρόταση της έγινε νόμος, για τις ιδιωτικές συνδέσεις με τους βιολογικούς

Share This Post

 

Μεγάλη νίκη της ΔΕΥΑ Κω η πρόταση της έγινε νόμος, για τις ιδιωτικές συνδέσεις με τους βιολογικούς

Τα όρια της γραφικότητας ξεπέρασε, για ακόμα μια φορά, η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, η παράταξη της καλοπέρασης, η οποία ενώ αδιαφόρησε για μια ολόκληρη πενταετία στο να δοθούν λύσεις σε σημαντικά προβλήματα του νησιού και των δημοτών, έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση δείχνοντας εκ΄ των υστέρων δήθεν ενδιαφέρον για τη δωρεάν σύνδεση νοικοκυριών και επιχειρήσεων στα δίκτυα αποχέτευσης.

Προφανώς έμαθε ότι η δημοτική αρχή του Θεοδόση Νικηταρά και η σημερινή διοίκηση της ΔΕΥΑ Κω, με πρόταση της και παρεμβάσεις στα αρμόδια υπουργεία, πέτυχαν να ψηφιστεί νόμος που προβλέπει τη δωρεάν σύνδεση στα δίκτυα αποχέτευσης και την επιστροφή των τελών σύνδεσης σε όσους τα έχουν καταβάλει.

Για να γνωρίζουν οι συνδημότες μας, στις 4 Ιουλίου 2022 ψηφίστηκε ο νόμος που προβλέπει αυτή τη σημαντική απόφαση υπέρ των δημοτών, τη δωρεάν σύνδεση με τα δίκτυα των βιολογικών καθαρισμών και την επιστροφή των τελών σύνδεσης σε όποιους δημότες τα έχουν καταβάλει.

Πρόκειται για μια μεγάλη κατάκτηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η οποία γίνεται πράξη με την σοβαρή και τεκμηριωμένη εργασία αιρετών και στελεχών

του Δήμου μας, υπέρ της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης του νησιού μας, με σεβασμό στο περιβάλλον και στα χρήματα των δημοτών.

Για αυτό το σημαντικό θέμα, το οποίο επεξεργάζονται από την ψήφιση του νόμου οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑΚ, θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της επιχείρησης κ. Ζαχαρό Κωνσταντίνο.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by