Μεγάλη θλίψη! Έφυγε από τη ζωή ο Δημοτικός υπάλληλος Σταμάτης Πετρής (51 ετών)

Share This Post

 

Μεγάλη θλίψη! Έφυγε από τη ζωή ο Δημοτικός υπάλληλος Σταμάτης Πετρής (51 ετών)

Στην θλίψη βύθισε την τοπική μας κοινωνία, η είδηση του ξαφνικού θανάτου του αγαπητού συμπολίτη μας Σταμάτη Πετρή σε ηλικία 51 ετών.

Ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, ικανότατο στέλεχος του Τμήματος Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου, ενώ διατηρούσε και εστιατόριο στην πόλη της Κω.

Από το “ΒτΚ” και Ράδιο Πρώτο 91.5 τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Σταμάτη φίλε, κουμπάρε , ήσουν ένας άνθρωπος φωτεινός, ξεχωριστός και μοναδικός. Με ευγένεια και σοβαρότητα πορεύτηκες. Μας είναι αδιανόητο ότι “έφυγες”. Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας και στις σκέψεις μας.

Συλλυπητήρια δήλωση Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά για την απώλεια του Σταμάτη Πετρή

Με πραγματική θλίψη ενημερώθηκα ότι η οικογένεια του Δήμου μας έχασε πρόωρα ένα ακόμα μέλος της, τον Σταμάτη Πετρή.

Η είδηση της απώλειας του μας γέμισε οδύνη.

Ο Σταμάτης υπηρέτησε το Δήμο μας ως ηλεκτρολόγος, με εργατικότητα και συνέπεια.

Ευγενής, δραστήριος και αγαπητός στη κοινωνία του νησιού μας, θα μείνει αλησμόνητος στις καρδιές όλων μας, φίλων και συνεργατών του.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη.

Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια, στους οικείους του και στους συναδέλφους του στο Δήμο μας.

Ο Δήμαρχος Κω

Θεοδόσης Νικηταράς

Γ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ: ‘’ΣΤΑΜΑΤΗ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ.

Ο Γιώργος Κυρίτσης με το άκουσμα της απώλειας του Σταμάτη Πετρήέκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ο Δήμος και το νησί μας έχασε, αναπάντεχα, σήμερα ένα από τους πιο εργατικούς, καλοσυνάτους και εργατικούς ανθρώπους του.

Προσωπικά έχασα ένα καλό φίλο με τον οποίο μας συνέδεαν όχι μόνο η προσωπική σχέση αλλά και η αγάπη για το νησί, τον δήμο και τους συμπολίτες μας.

Η Κως, έλεγε, Γιώργο χρειάζεται φως. Περισσότερο φως. Και δεν είναι μόνο οι λάμπες που αλλάζουμε καθημερινά στα δίκτυα μας. Φως πρέπει να γεμίσουν οι ψυχές και τα πρόσωπα μας για να λάμψει πραγματικά το νησί μας.

Σταμάτη μου, θα σε θυμόμαστε πάντα με το χαμόγελο στα χείλη σου και οι συμβουλές σου θα είναι οδηγός μας..

Οι σκέψεις όλων μας είναι στην οικογένεια και στα αγαπημένα σου πρόσωπα για τα οποία η έκφραση συλλυπητηρίων είναι η ελάχιστη κατάθεση ψυχής για να αντέξουν την απώλεια σου.

Τώρα η Κως θα έχει άλλο ένα αστέρι που θα την φωτίζει από ψηλά».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

Η είδηση του θανάτου του Σταμάτη Πετρή σε ηλικία μόλις 51 ετών, μας σοκάρισε. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι δεν θα ξαναδούμε αυτόν τον εκλεκτό συνάδελφο, τον ευσυνείδητο, φιλότιμο και εργατικό υπάλληλο, τον χαμογελαστό και καλόκαρδο άνθρωπο.

Η ξαφνική απώλειά του Σταμάτη Πετρή, υπάλληλο του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Σηματοδότησης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, ειδικότητας ΔΕ 24 Ηλεκτρολόγων μας έχει συγκλονίσει και μας αφήνει φτωχότερους…

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, εκ μέρους των εργαζόμενων στο Δήμο Κω, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια , στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι Σταμάτη!

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by