Μεγάλης εμβέλειας πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για τα αθλητικά σωματεία των νησιών

Share This Post

Μεγάλης εμβέλειας πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για τα αθλητικά σωματεία των νησιών

Την Τρίτη το μεσημέρι, σε ειδική θεματική συνεδρίαση της Υποεπιτροπής Νησιωτικής Περιφερειών θα συζητηθεί το πρόβλημα του υψηλού μεταφορικού κόστους των αθλητικών σωματείων στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Βουλευτή Δωδεκανήσου και Προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής κ. Μάνου Κόνσολα με στόχο να δρομολογηθούν λύσεις στο υψηλό μεταφορικό κόστος που καταβάλλουν για τις μετακινήσεις τους τα αθλητικά σωματεία στα νησιά.

Στη συνεδρίαση θα παραστούν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης και ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκης.

Με πρόσκληση του Μάνου Κόνσολα θα συμμετέχουν οι τοπικές ενώσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ και στίβου της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων αλλά και εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων.

Είναι μια ευκαιρία για να αναδειχθεί ένα πραγματικό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί και να δοθεί λύση από την Πολιτεία αφού σχετίζεται με την βιωσιμότητα των αθλητικών σωματείων στις νησιωτικές περιοχές.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Ήρθε το Πάσχα στο Πολύκεντρο Θαλασσινού! Βρείτε στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Κω λαμπάδες, πασχαλινά και ανοιξιάτικα είδη διακόσμησης και σπιτιού 

                  Ήρθε το Πάσχα στο Πολύκεντρο Θαλασσινού! Βρείτε στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Κω λαμπάδες, πασχαλινά και ανοιξιάτικα

©2020 radioproto.gr is made with by