Μεγάλες επιτυχίες από τη Βασιλική με την Πανελλαδικά καλύτερη επίδοση και τον Παντελή από την Κω

Μεγάλες επιτυχίες από τη Βασιλική με την Πανελλαδικά καλύτερη επίδοση και τον Παντελή από την Κω

*Του Στέργου Χατζηστέργου 

ΓΣ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ Ο ΚΩΟΣ: ΧΡΥΣΌ ΜΕΤΆΛΛΙΟ Η ΚΑΒΟΥΡΜΆ ΣΤΑ 80ΜΕΤΡΑ – ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ Ο ΚΑΛΥΜΙΑΛΑΡΗΣ ΣΤΑ150ΜΕΤΡΑ.

Μεγάλες επιτυχίες στους Διασυλλογικους αγώνες στίβου Κ16 πέτυχαν αθλητές του Γ.Σ.Ιπποκράτης ο Κωος, συγκεκριμένα η αθλήτρια Βασιλική Καβουρμα πρώτη στα 80μ με χρόνο 10″:68 που είναι μέχρι τώρα η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα και ο Παντελής Καλυμιαλαρης τρίτος στα 150μ με χρόνο 19″:25.

Η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου πέτυχε την πρόκριση της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου θέτοντας υποψηφιότητα για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Ό προπονητής των παιδιών κύριος Αποστολής Γιαλλιζης σε συνομιλία που είχαμε τόνισε τη σημασία που έχουν οι επιτυχίες των αθλητών στην ψυχολογία τους και την περαιτέρω πορεία τους στον δύσκολο αγώνα που δίνουν καθημερινά προκειμένου να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Δείτε το βίντεο παρακάτω όπως αναρτήθηκε στο nisoskos.gr

 

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι.

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι. Το Μπλε

©2020 radioproto.gr