Μαύρο Αυγό οινομαγειρείο αναψυκτήριο. Μαμαδίστικο φαγητό καθημερινά σε φιλόξενο χώρο και πακέτο

Share This Post

Μαύρο Αυγό οινομαγειρείο αναψυκτήριο. Μαμαδίστικο φαγητό καθημερινά σε φιλόξενο χώρο και πακέτο

Εάν πεινάτε και δεν ξέρετε τι να φάτε, το νέο Μαύρο Αυγό σας περιμένει!
Μία νέα πρόταση στο κέντρο της Κω ήρθε για να νοστιμέψει την καθημερινότητά μας με μαμαδίστικες γεύσεις φτιαγμένες με αγάπη, μεράκι και μαεστρία.


Το οινομαγειρείο Μαύρο Αυγό καθημερινά προσφέρει σπιτικά φαγητά, ψητά της ώρας, λαδερά και μοναδικά πιάτα ημέρας σε τιμές οικονομικές.
Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε καλύμνικα ρεβίθια φούρνου, σαλάτα μερμιζέλι και αυθεντικούς καλύμνικους χταποδοκεφτέδες.


Στο οινομαγειρείο Μαύρο Αυγό δεν θα ξέρεις τι να πρώτο φας. Αχτύπητα μπέργκερ και κλαμπ σάντουιτς για όσους έχουν διάθεση για street food.
Επίσης καθημερινά από τις 7 το πρωί μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας και χειροποίητες μακεδονικές πίτες φρέσκες και ζεστές.


Το Μαύρο Αυγό οινομαγειρείο αναψυκτήριο λειτουργεί καθημερινά 07.00 – 19.00 και μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας στον φιλόξενο χώρο του ή σε πακέτο. Βρίσκεται στο κέντρο της Κω, Μακρυγιάννη 28. Τηλέφωνο για παραγγελίες 22 42 30 72 43.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ.Νικητιάδης: Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας, συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη

Γ.Νικητιάδης: Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας, συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη Με σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού

Ενημέρωση

Η ΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Η ΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ Η δυναμική συμμετοχή του Δήμου Κω στο

©2020 radioproto.gr is made with by