Ματαιώνεται η διαμαρτυρία των πτυχίουχων γυμναστών Κω λόγω Covid

Share This Post

Ματαιώνεται η διαμαρτυρία των πτυχίουχων γυμναστών Κω λόγω Covid

Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Κω Κως 5/2/21

Λόγω της εκθετικής αύξησης των κρουσμάτων Covid19 της τελευταίες μέρες και κατόπιν ισχυρής σύστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κω, ματαιώνουμε την συμβολική μας διαμαρτυρία για το λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό στο επαρχείο Κω σήμερα Παρασκευη 5/2 στις 3.00μμ. Σεβόμαστε την ασφάλεια όλων και την προσπάθεια συμμόρφωσης όλης της χωρας στα μέτρα κατα του Covid19.

Δηλώνουμε απερίφραστα την αγωνία μας για την πορεία, την υγεία ( σωματική και ψυχική ) των παιδιών και μελλοντικών πολιτών & αθλητών. Ζητάμε άρση των οριζόντιων μέτρων απαγόρευσης και άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού ( υπο όρους παντα ) ανά περιοχές αναλογα με την επικινδυνότητα. Καλύτερη μεριμνα και σχεδιασμο για τον ερασιτεχνικο αθλητισμο. Άνοιγμα αθληματων με ηλικιακα κριτηρια ( τα παιδια του δημοτικού που ιδη πανε σχολειο να μπορουν επισης να αθληθουν). Καλύτερους όρους – κανόνες για την προπόνηση σε εξωτερικους χώρους αθλησης.

Θεωρούμε ότι με την εφαρμογή κατάλληλων κριτηρίων για το σταδικακό- τμηματικό άνοιγμα του ερασιτεχνικύ αθλητισμού μπορουμε να περισσώσουμε πολλά και να βοηθήσουμε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε να μεγαλώσουν πιο φυσιολογικά εως ότου βρεθεί μια πιο οριστική λύση για την διαχείρηση της πανδημιας.

Μετά τιμής

ΔΣ . Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Κω

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό)

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό) Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Πρώτο την Πέμπτη

©2020 radioproto.gr is made with by